:: 
Nyitólap » Rendkívüli hírek

Zöldhulladék gyűjtési akció 2021. május 7-én, 8-án, és 9-én (péntek, szombat, és vasárnap)

Tisztelt Kistarcsai Lakosok!

 

Az Önök részéről több észrevétel és kérés érkezett felém, a zöldhulladék szállítás gyakoriságával kapcsolatban. Felkerestem a  DTKH Nkft. ügyvezetőjét annak érdekében, hogy Kistarcsa kertes lakóövezetében élők részére a megszokott zöldhulladék mennyiség elszállítása továbbra is biztosítva legyen.  

 

Egyeztetéseket folytatok annak érdekében, hogy a jelenlegi három hetenként történő szállítás helyett mielőbb a két hetenként történő szállításra térhessünk vissza. Ennek érdekében a köztes időszakokban úgynevezett gyűjtő pontot alakítottunk ki, melyet a kistarcsai lakcímkártyával rendelkező lakosok vehetnek igénybe a mellékelt tájékoztató szerint.

 

Természetesen minden gyűjtés között szeretnénk a köztes időszakban ilyen gyűjtést szervezni. A további időpontokról mindig az adott dátum előtt adunk tájékoztatást.

 

Minden kistarcsai lakcímkártyával rendelkező lakos, a hivatalos értékesítési ponton megvásárolható zöldhulladék zsákban összegyűjtött zöldhulladékot az alábbi felhívásban megjelölt időpontban adhatja le térítésmentesen.

 

Juhász István

polgármester

ZÖLDHULLADÉK  GYŰJTÉSI 

AKCIÓ

 

Tisztelt Kistarcsai Lakosok!

 

Kistarcsa Város Önkormányzata rendkívüli zöldhulladék gyűjtési akciót szervez!

Minden kistarcsai lakcímkártyával rendelkező lakos, a hivatalos értékesítési ponton megvásárolható zöldhulladék zsákban összegyűjtött zöldhulladékot alábbi időpontokban adhatja le térítésmentesen:

2021. 05. 07-én pénteken 08:00-16:00 óra között

2021. 05. 08-án szombaton 08:00-12:00 óra között

2021. 05. 09-én vasárnap 08:00-12:00 óra között

 

A leadás HELYSZÍNE:

2143. Kistarcsa, Kossuth Lajos u.23.

szmet.jpg

Tetejére
Az oldal működéséhez elengedhetlenül szükséges sütik engedélyezése
Statisztikai sütik használatának engedélyezése
Közösségi portál kapcsolat használatának engedélyezése