:: 
Nyitólap » Település » Hírek » Önkormányzati hírek

Útlezárás és módosított autóbusz útvonal a Görhönyfesztivál idején

Tisztelt Lakosság!

2021. szeptember 18-án Kistarcsa Város Önkormányzatának megbízásából a Kistarcsai VMSK Kft. szervezésében megrendezésre kerül a Város Napja – Görhönysütő Verseny a Csigaház melletti területen. Az előkészületi munkálatok és a rendezvény ideje alatt forgalomkorlátozásra, útlezárásokra számíthatnak. Az orvosi ügyeletre gépjárművel érkező betegek természetesen ez idő alatt is zökkenőmentesen megközelíthetik az épületet biztonsági szakembereink segítségével, a Batthyány utca posta felőli végéről. Az ezzel járó kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük.

A 2021. szeptember 18-án megrendezésre kerülő Város Napja-Görhönysütő verseny kapcsán az alábbi forgalmi rend változásokra lehet számítani:

2021. szeptember 16. 20 óra és 2021. szeptember 19. 9 óra között Batthyány utca Csigaház előtt lévő parkoló teljes szakaszán: Tilos a behajtás, útlezárás!

2021. szeptember 17. 20 óra és 2021. szeptember 18. 19 óra között Batthyány utca-Szent Imre köz-Thököly utca térkép szerinti részén: Megállni tilos!

2021. szeptember 18. 7 óra és 19 óra között Batthyány utca-Szent Imre köz-Thököly utca térkép szerinti részén: Tilos a behajtás, útlezárás!

A mellékelt térkép jelzi a lezárásokat, illetve a lehetséges egyéb útvonalakat.

A tér teljes megnyitására 2021. szeptember 19-én – a munkálatok befejeztével várhatóan 9 óra körül - kerül sor.

A lezárás idején a helyi tömegközlekedés buszjáratai is módosított útvonalon közlekednek.

 A végállomás a Rákóczi krt.- Óvoda utca megállóhely. A járatok innen indulnak, illetve a Széchenyi utca – Deák Ferenc utca – Zrínyi utca – Rákóczi krt. utcákat érintve érkeznek az (ideiglenes) végállomásra a mellékelt térkép szerint. 

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Tetejére