:: 
Nyitólap » Rendkívüli hírek

Újabb sikeres pályázat - 295 millió Ft-ot nyertünk a bölcsőde II. ütemére

A járványhelyzet okán kialakult nehéz gazdasági élet ellenére, újabb örömhírt szeretnénk megosztani Kistarcsa lakosságával! A Pénzügyminisztérium által kiírt „Bölcsödei férőhelyek kialakítása és  bővítése” című VEKOP 6.1.1-21-2021-00020 jelű pályázatot 2021.02.25-én adtuk be annak érdekében, hogy a  Kistarcsai Tipegő Bölcsőde bővítését mihamarabb megkezdhessük.  

Az elnyert projektben a Kistarcsai Tipegő Bölcsőde II. üteme kerül megépítésre, melynek keretében az intézmény újabb nevelési egységgel és hozzá tartozó játszóudvarral bővül. Az új közel 200 m2 alapterületű épületrészben 2 csoportszoba kerül kialakításra összesen 28  kisgyermek részére a hozzá tartozó majd 70 m2 fedett és nyitott terasszal, öltözővel, gyermek mosdókkal és játéktárolóval. Az előbbieken kívül a projektben 470 m2 területen játszóudvar és parkolók építésére is sor kerül.

Az Európai Uniós forrásból finanszírozott pályázattal a Kistarcsai Tipegő Bölcsőde bővítése céljából megítélt vissza nem térítendő támogatás mértéke 296.647.036 Ft, melyet a Pénzügyminisztérium javaslata alapján a Pest Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2021. júniusában jóváhagyott Kistarcsa számára.

A beruházás megkezdésére az adminisztratív és közbeszerzési eljárás lebonyolítását követően kerül sor.

 

Juhász István polgármester

Képeinken bekarikáztuk a II. ütemben épülő részt.

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

 

Tetejére
Az oldal működéséhez elengedhetlenül szükséges sütik engedélyezése
Statisztikai sütik használatának engedélyezése
Közösségi portál kapcsolat használatának engedélyezése