:: 
Nyitólap » Település » Hírek » Régió hírei

Regőczi Alapítvány - Egy alapítvány, ami a koronvírus miatt árván maradtaknak segít

A koronavírus-járvány tömegek életét változtatta meg végérvényesen. Sok ezrekét pedig el is vette.

Számtalan édesanya és édesapa vesztette életét, így sajnos fiatalok százai maradtak árvák vagy félárvák. Gyermekek, akiket gyászukban segíteni, életükben támogatni kell. Ahogyan a járvány ellen az összefogás ereje segített, úgy a Covid árváit is ennek az összefogásnak kell támogatnia.

 

Senki nem gondolta volna, hogy a 21. század elején ismét háborút kell vívnunk. A koronavírus járvány sarkaiból fordította ki a világot: egy láthatatlan ellenség alapjaiban változtatta meg életünket.

Bezárkóztunk, maszkot hordtunk, távolságot tartottunk, fertőtlenítettünk. Nem látogathattuk meg szeretteinket, nem ölelhettük meg azt, aki a szívünknek kedves – még a közelébe se mentünk, nehogy baj legyen. Óvtuk, féltettük családunkat, rokonainkat, ismerőseinket. Több mint egy éve olvassuk szorongva a riasztó adatokat, hány élettől kell örökre elbúcsúznunk. A koronavírus-járvány első és második hulláma során nem tapasztaltuk azt, amit a harmadik során, hogy fiatalok, méghozzá kisgyermekeket nevelő szülők halnak meg, és gyermekek maradnak árván.

A több mint kilencszáz kisgyermek és kamasz tragédiáját megváltoztatni sajnos nem tudjuk, a lehetőségeinkhez mérten sorsukat segíteni azonban kötelességünk. 

A Regőczi István Alapítvány a Koronavírus Árváiért minden felajánlást köszönettel fogad. Várjuk az önkormányzatok, civil szervezetek, intézmények és magánszemélyek nagylelkű adományait, segítő együttműködését, mert a pénzadományok mellett a támogatás számos más formája is lehetséges.

A Regőczi István Alapítvány a Koronavírus Árváiért bankszámlaszáma: 11705084-21448492

2021-10-18.jpg

https://regoczialapitvany.hu/

 

Tetejére
Az oldal működéséhez elengedhetlenül szükséges sütik engedélyezése
Statisztikai sütik használatának engedélyezése
Közösségi portál kapcsolat használatának engedélyezése