:: 
Nyitólap » Település » Hírek » Régió hírei

Országos Orvosi Ügyelet Nonprofit Kft. tájékoztatása

Ezúton kívánom tájékoztatni, hogy Társaságunk az Országos egyesület A Mosolyért Közhasznú Egyesülettel támogatási szerződést kötött az Országos Orvosi Ügyelet Nonprofit Kft. által üzemeltetett orvosi ügyeleti központok tevékenységének támogatására, s az eszközpark esetleges fejlesztésére.

Ezen tevékenység keretében a támogató egyesület előre kidolgozott stratégia alapján a Társaságunk által működtetett ügyeleti központok ellátási területén támogatást gyűjt a helyi vállalkozásoktól, melyet orvosi segédeszközök, berendezések és egyéb, a beteg gyógyulását valamint az orvosok, ápolók munkáját elősegítő műszerek vásárlására fordít.

Az összegyűjtött támogatás összegéből vásárolt eszköz, illetve berendezés átadására hivatalos keretek között kerülne sor, melyre természetesen a támogatást felajánló Szervezet is meghívásra kerül.

Jelen megkeresésünkkel tisztelettel kérjük, hogy fentiekről szíveskedjenek tájékoztatni a településükön tevékenységet végző vállalkozókat, arra az esetre, ha a Támogató egyesület felkeresné őket, tudják, hogy milyen céllal kérik a támogatást, és hogy valóban a Társaságunk által működtetett orvosi ügyeletek működésének hatékonyságát növelik a felajánlás mértékével.

Debrecen, 2020. szeptember 3.

 

Tisztelettel:

Dr. Kissné Dr. Legoza Zsuzsa
ügyvezető
Országos Orvosi Ügyelet Nonprofit Kft.

 

orszagos_orvosi_ugyelet_nonprofit_kft_logo_0.jpg

Tetejére
Az oldal működéséhez elengedhetlenül szükséges sütik engedélyezése
Statisztikai sütik használatának engedélyezése
Közösségi portál kapcsolat használatának engedélyezése