:: 
Nyitólap

Útfejlesztésre nyert támogatást Kistarcsa!

Kistarcsa Város Önkormányzata a Kisvárosi Programcsomagból történő támogatással megvalósuló „Önkormányzati útfejlesztések” projekt keretében a Kistarcsa, Scheda Ferenc utca, Lőcsei utca, Kántor utca és Rozmaring utca szilárd útburkolattal történő építése vonatkozásában támogatási igényt nyújtott be. A Kormány egyes 5000 fő feletti lakosságszámú településeket érintő beruházások támogatásáról szóló 1869/2021 . (XII. 3.) Korm. határozata értelmében Kistarcsa Város Önkormányzata útfejlesztés támogatási célra 213 434 363 Ft vissza nem térítendő egyedi támogatást kap.

 

Az építési beruházás keretében a Scheda Ferenc utca 225 méter, a Lőcsei utca 408 méter, a Kántor utca 123 méter, a Rozmaring utca 364 méter hosszú szilárd útburkolatot kap a megfelelő csapadékvíz elvezetéssel. A beruházáshoz az engedélyezési tervek és az előzetes kivitelezői árajánlatok már az Önkormányzat rendelkezésre állnak.

 

Az útépítési munkálatokat elvégző cégek kiválasztására induló közbeszerzési eljárás megindításáról az Önkormányzat képviselő-testülete tervezetten 2021. december 15-én hoz döntést. A munkálatok várhatóan, a Belügyminisztérium támogatói okiratának rendelkezésre állását követően 2022. tavaszán kezdődhetnek meg, és terveink szerint az év folyamán elvégzésre kerülnek.

Tetejére
Az oldal működéséhez elengedhetlenül szükséges sütik engedélyezése
Statisztikai sütik használatának engedélyezése
Közösségi portál kapcsolat használatának engedélyezése