:: 
Nyitólap » Település » Hírek » Régió hírei

Megkezdi a Zöld Híd B.I.G.G. Nkft. a matricák ellenőrzését

Társaságunk az adatbázisunkban szereplő Ügyfelei részére megküldte a tavalyi év negyedik negyedéves (2019Q4) számlák mellett a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételére jogosító, 2020-as évre érvényes matricákat.
A matrica felhelyezésének menetéről tájékoztattuk Ügyfeleinket. A hulladéktárolók, edények, konténerek megjelölésére egy hónap türelmi időt hagytunk, amely február végével lejárt.

A Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. a településen 2020. március 2. napjával megkezdi annak ellenőrzését, hogy a gyűjtőedényeket ellátták-e matricával az Ügyfelek, azaz jogosultak-e a szolgáltatás igénybevételére.
Munkatársaink a még jelöletlen edények tulajdonosait a mellékelt figyelmeztető matrica felragasztásával tájékoztatják, hogy amennyiben az illető rendelkezik a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételére jogosító 2020. évre érvényes matricával, azt ragassza ki. Amennyiben azért nem tette ezt meg, mert nem kapott matricát, holott jogosult lenne arra, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.

Amennyiben kérdésük merül fel, a zoldhidtitkarsag@zoldhid.hu e-mail címen keresztül vegyék fel a kapcsolatot társaságunkkal.

Tisztelettel és köszönettel: Hajnal Zsolt András, ügyvezető igazgató

Tetejére
Az oldal működéséhez elengedhetlenül szükséges sütik engedélyezése
Statisztikai sütik használatának engedélyezése
Közösségi portál kapcsolat használatának engedélyezése