:: 
Nyitólap » Település » Hírek » Országos, közérdekű hírek

Ingyenes vezetéstechnikai tréning kisgyermekeseknek és húsz év alattiaknak

Július elseje óta a húsz év alatti fiatalok ingyenes KRESZ-vizsga lehetőségét kiterjesztették a cseden, gyeden, gyesen lévőkre és a húsz év alatti fiatalokra. Mi sem bizonyítja jobban, hogy a fiatalok lelkesednek a támogatásért, mint az, hogy már 56 ezer húsz év alatti fiatal élt a lehetőséggel.

A Groupama Biztosító ehhez kapcsolódóan ajánlotta fel, hogy a húsz év alattiak és a kisgyermekesek ingyenes vezetéstechnikai tréningen vehetnek részt augusztus közepétől október közepéig. Elsősorban azok jelentkezését várják, akik épp a jogosítvány megszerzése közben vannak, de azok számára is elérhető, akik úgy érzik, szükségük van további rutin megszerzésére, és egy évnél nem régebben szerezték meg a vezetői engedélyt.

Egy országos kutatásból kiderült, hogy a jogosítvány megszerzésének nehézsége nem minden esetben anyagi eredetű. 10-ből 8 ember fontosnak tartja a jogosítvány megszerzését az első munkába állás idején, vagy amikor gyermek születik a családban. Bár a megkérdezett kisgyermekes anyukák 64 százaléka szerint jobban tudnak a gyereknevelésre koncentrálni abban az esetben, ha autóval rövidebb idő alatt tudják elvégezni ügyeiket, mégis 71 százalékuknak nincs jogosítványa. Ebben próbál ez a lehetőség segíteni.

Tetejére
Az oldal működéséhez elengedhetlenül szükséges sütik engedélyezése
Statisztikai sütik használatának engedélyezése
Közösségi portál kapcsolat használatának engedélyezése