:: 
Nyitólap » Település » Hírek » Önkormányzati hírek

Változik a hulladékszállítás rendje!

Figyelem!!! Nagyon fontos változások! Átalakul a szemétszállítás rendje!!!
Visszaáll a zöldhulladék gyűjtés kéthetes rendre, a kommunális hulladék pedig nem 5 nap alatt, hanem 1 nap alatt kerül legyűjtésre a város egész területén!

 

 

Kommunális, házhoz menő csomagolási (szelektív) és zöldhulladék 2021. II. félévi szállítási rendje:

Társaságunk az alábbiakban tájékoztatja Önt a kommunális, az újrahasznosítható csomagolási (szelektív), és a zöldhulladék gyűjtéséről. Együttműködésüket ezúton is köszönjük!

FIGYELEM! 2021. július 2-től a kommunális hulladékszállítás PÉNTEKI napokon történik! A szállítás PÉNTEKI napra való áthelyezése érinti a házhoz menő csomagolási (szelektív) és zöldhulladék gyűjtést is, melyek időpontjai az alábbi táblázatokban található.
A kommunális hulladékszállítás napáthelyezést megelőző utolsó alkalma: 2021. június 29. – kedd, majd a napáthelyezést követő első alkalma: 2021. július 2. – péntek.

  HÁZHOZ MENŐ ZÖLDHULLADÉK GYŰJTÉS 2021.  
JÚLIUS AUGUSZTUS SZEPTEMBER
2;16;30 13;27 10;24

A kertgondozás során levágott füvet és egyéb lágyszárú növényeket, illetve a lehullott falevelet a DTkH Nonprofit Kft. által térítésmentesen rendelkezésre bocsátott zöld színű lebomló műanyag zsákban, illetve az ágnyesedéket max. 100 cm hosszú kötegekben összekötve (alkalmanként maximum 1 m3 mennyiségben), a zöld zsák mellé helyezze ki az ingatlana elé, a közterületet nem szennyező módon.
A mindenkori begyűjtéssel egyidejűleg munkatársaink 2 db cserezsákot (zöld színű, emblémás) biztosítanak. Szükség esetén további zsákokat az alábbi értékesítési helyeken lehet beszerezni átadás-átvételi jegyzőkönyv aláírása ellenében az ingatlanhasználó, vagy meghatalmazottja, a közszolgáltatás számlafizetője nevére. A zsák átvételéhez személyes okmányok szükségesek, mivel a közszolgáltatás ellenértéke, 180 Ft/db), utólag a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő (NHKV) Zrt. által kerül kiszámlázásra.
Szállítási alkalmanként, ingatlanonként 2 db ingyenes zsák, valamint további „korlátlan” mennyiségű megvásárolt, kék színű, DTkH emblémás lebomló zsák helyezhető ki.

  HÁZHOZ MENŐ CSOMAGOLÁSI (SZELEKTÍV) HULLADÉKGYŰJTÉS 2021.  
JÚLIUS  AUGUSZTUS SZEPTEMBER
9;23 6;20 3;17

A mindenkori begyűjtéssel egyidejűleg munkatársaink szállítási alkalmanként a kihelyezett zsákkal megegyező (csomagolási hulladék gyűjtésére szolgáló, átlátszó színű, emblémás) adnak.
Szállítási gyakoriságtól függetlenül, a megadott napon, az összegyűjtött csomagolási hulladék mennyiségi korlátozás nélkül kihelyezhető bármely átlátszó zsákban.
Kérjük, fokozott gondossággal járjanak el a hulladékok tömörítésével kapcsolatban, ezzel is csökkentve a tároláshoz szükséges hely, valamint a kihelyezésükhöz szükséges zsákok mennyiségét!

FONTOS! Az üveg (színes és színtelen öblös, üdítős, boros, pezsgős) gyűjtése kiöblítve, az üveg gyűjtőpont(ok)on történik!

Ügyfélszolgálat és zsák értékesítés

Cím Ügyfélfogadás Telefon E-mail Honlap

Kistarcsa, Móra Ferenc u 48.- Gyöngy vegyeskereskedés Kistarcsa, Komáromi út 5, Turmix Maxalex Kft.
Kistarcsa, Raktár krt 5,
Beno Shop Kft.
Kistarcsa, Szabadság út 36, Csavarkirály Kft

- - - -
DTkH Nonprofit Kft.
2100, Gödöllő, Dózsa György út 69.
H: 7.00 - 19.00
Cs: 8.00-16.00
28/561-200 ugyintezes@dtkh.hu www.dtkh.hu
DTkH Nonprofit Kft.
2112, Veresegyház, Fő út 35.
Sz: 7.00-19.00
P: 8.00-12.00
28/561-200 ugyintezes@dtkh.hu www.dtkh.hu

Kérjük fokozott figyelemmel tájékozódjanak a helyszínek és nyitva-tartások tekintetében, mert a járványügyi helyzettől függően eltérhetnek a feltüntetetettektől!

 

DTkH Nonprofit Kft.

Tetejére