:: 
Nyitólap » Település » Hírek » Régió hírei

Előzzük meg együtt a tragédiákat!

Éjszakánként továbbra is fagypont alatti hőmérséklet várható, mely komoly próba elé állítja az utcán, vagy a tüzelő nélkül, lakásukban egyedül élő, idős embereket.

A hideg beköszöntével a rendőrség - ahogyan eddig is - kiemelt figyelmet fordít a közterületen élőket, nehéz sorsúakat fenyegető veszélyhelyzetekre, azok elhárítására, és továbbra sem feledkezik el a lakásukban, házukban fűteni nem tudó, főleg egyedül élő, idős emberekről.
Védelmük érdekében a rendőrség a jelzőrendszer részeként a társszervekkel - mentőszolgálatok, katasztrófavédelem, a megyei és települési önkormányzatok, jegyzők és polgármesterek - felhasznál minden rendelkezésére álló eszközt, és együttműködik a közszolgáltatást végző, valamint a civil szervezetekkel.
Az állami intézményeken, a civil szervezeteken túl a hétköznapi embereknek is nagy szerepük lehet a kihűléses halálesetek megelőzésében!

A Gödöllői Rendőrkapitányság kéri, aki tud olyan emberről, aki a zord időjárási körülmények miatt veszélybe került, akit a kihűlés fenyeget, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 112-es segélyhívón, vagy jelezze a lakóhelye szerinti önkormányzatnak!

Tetejére
Az oldal működéséhez elengedhetlenül szükséges sütik engedélyezése
Statisztikai sütik használatának engedélyezése
Közösségi portál kapcsolat használatának engedélyezése