:: 
Nyitólap » Település » Fejlesztés » Pályázatok

Simándy József Általános Iskola és a Polgármesteri Hivatal épületeinek energetikai korszerűsítése

szechenyi_2020.jpg

Kedvezményezett neve: Kistarcsa Város Önkormányzata
Projekt azonosítószáma: KEHOP-5.2.9-16-2016-00005
Projekt címe: A Simándy József Általános Iskola és a Polgármesteri Hivatal épületeinek energetikai korszerűsítése
Támogatás összege: 131 257 111 Ft
Támogatás mértéke: 69,12%
Projekt befejezésének dátuma: 2018. július 16.

Projekt bemutatása:
Kistarcsa, Ifjúság tér 3. címen, a Simándy József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének lapostetős épületszárnyában homlokzati hőszigetelés, lábazat hőszigetelés és hozzá kapcsolódó járda felújítás valósul meg. Az iskola magastetős épületszárnyában 8 db tetősík ablak és az aulaportál kivételével az épület valamennyi nyílászárójának cseréjére, homlokzati hőszigetelésre, lábazat hőszigetelésre és hozzá kapcsolódó járda felújításra, beépített tetőtér ferde és mennyezeti síkjának hőszigetelésére és annak tűzgátló gipszkartonnal történő elburkolására kerül sor.
Kistarcsa, Szabadság út 48. címen, a Kistarcsai Polgármesteri Hivatal épületében homlokzati hőszigetelés, lábazat hőszigetelés és hozzá kapcsolódó járda felújítás, padlásfödém hőszigetelés és hozzá kapcsolódó tetőhéjazat csere, a lapostető utólagos szigetelése és a csapadékvíz elleni szigetelés valósul meg.
A projekt eredményeként összességében hatékonyabb energiafelhasználású, modernebb épületek állnak majd a Simándy József Általános Iskola diákjai, tanárai, a Polgármesteri Hivatalba érkező ügyfelek, továbbá az ott dolgozók rendelkezésére. Mindemellett jelentősen csökken az üvegházhatást okozó gázok kibocsátása.

Tetejére
Az oldal működéséhez elengedhetlenül szükséges sütik engedélyezése
Statisztikai sütik használatának engedélyezése
Közösségi portál kapcsolat használatának engedélyezése